Q: Hát sajnos nem sikerült most kiautózni egy első soros időt de ez jelzi azt hogy nagyon megerősödött a mezőny egyfelől ez jó hír másfelől nekem nem biztos ha a bajnoki címről van szó.
R: Kivételesen tökéletes lett volna a rajtom de mivel Gáll beragadt és Molnár balról jött, így visszasoroltam és belülről akartam, de nem volt hely nyírtam egy füvet, és visszaestem tehát a végkifejlet ugyanaz volt XD
A verseny eleje döcögős volt ide oda mentek a pozíciók és nem is tudtam felvenni a ritmusomat de szerencsére nem esett baja a kocsinak. Mikor Walter és Gáll előttem voltak úgy gondoltam jobb lesz kicsit lemaradni és egy könnyed autózásba belekezdeni mivel 1 kiállást akartam a lággyal. 19 körig el tudtam menni de láttam h nagyon esik rám a mezőny de időszerű is volt mivel a defekthatáron volt a gumi. 5dikre jöttem vissza ami meglepett mer azt hittem sokat fogok veszíteni. Sokan mentek a kemény gumival így fel is zárkóztam rájuk. Szűcs meglett majd következett Walter ismét egy jó csatában végül sikerült megelőzni de nehéz volt tartani. Nagyon jó a 2dik hely de most már ideje lenne nyerni is